DE FOTOSESSIE


Een fotosessie moet vooral spontaan, ongedwongen én leuk zijn. Daarom neem ik alle tijd en ruimte om ervoor te zorgen dat jullie je op je gemak voelen.

En dat geldt zeker voor sessies met (kleine) kindjes. Pas wanneer  jullie je prettig voelen kan ik jullie echte emoties vangen en die onbewaakte momenten vastleggen.

Het liefst fotografeer ik buiten, met natuurlijk licht; dan ben ik in mijn element. In overleg kiezen we een datum en ik deel mijn mooiste shootlocaties met jullie, altijd in de omgeving van Helmond. Afhankelijk van onder andere de grootte van de groep en het tijdstip van de fotosessie kiezen we samen de beste locatie.

Voor een newbornsessie kom ik naar jullie en fotografeer ik jullie, in alle rust, in de comfortabele en vertrouwde omgeving van jullie eigen (t)huis.

Wil je meer weten? Onderaan deze pagina vind je het antwoord op de meest gestelde vragen.

HET RESULTAAT


De foto's van onze sessie worden door mij zorgvuldig geselecteerd en bewerkt. De mooiste beelden worden vervolgens in een beveiligde, online gallery geplaatst waar jij ze kunt bekijken. Je kiest zelf je favoriete foto's die je vervolgens digitaal, in hoge resolutie en zonder watermerk aangeleverd krijgt.

Zo kun je zelf bepalen wat je er mee wilt doen, ze laten afdrukken, vergroten of er zelf een mooi album van maken.


Tarieven


Klik hier voor de verschillende pakketten en bijbehorende tarieven.


 

Veelgestelde vragen

Wat is het beste moment voor een zwangerschapssessie?
Het beste moment voor een zwangerschapssessie is tussen de 30e en de 34e week van je zwangerschap. Dan is je buik mooi rond en wegen de laatste loodjes nog niet zo zwaar. Plan een zwangerschapssessie niet te ver in je zwangerschap, dan is er nog voldoende ruimte om de sessie te verplaatsen mocht het weer tegenzitten of er onverhoopt iets tussen komt.
Hoe en wanneer plan je een newbornsessie?
Een newbornsessie wordt vaak gepland in de eerste twee weken na de geboorte, omdat je baby dan nog veel slaapt en lekker rustig is. Maar iedere kraamtijd is anders, dus het allerbelangrijkste is dat jullie je goed genoeg voelen voor een fotosessie. Of dat nu binnen 2 of 6 weken is, de foto's zullen er niet minder mooi om zijn. Wel is het goed om op tijd je uitgerekende datum aan mij door te geven zodat ik deze kan noteren in mijn agenda. In verband met kraamverlof kan een newbornsessie vaak ook op doordeweekse dagen worden ingepland en dat geeft ruimte om de sessie op korte termijn te plannen.
Hoe lang duurt een fotosessie?
Een fotosessie duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Voor een sessie met meerdere gezinnen trek ik 1,5 tot 2 uur uit. Soms gaat het wat sneller en soms is er wat meer tijd nodig. Zo kan het bij een newbornsessie bijvoorbeeld zijn dat je tussentijds even moet voeden. Of vinden de kinderen het spannend en moeten ze wat langer wennen. Geen probleem!
Kan ik ook een sessie boeken in het weekend?
Natuurlijk! Ik plan fotosessies in het weekend op zaterdag- en zondagochtend. Omdat de weekenden vaak al vroeg vol zitten is het verstandig om voor de drukke maanden (april t/m september) je sessie op tijd te boeken. Of plan een avondsessie tijdens het mooie gouden uurtje, ook een aanrader!
Wat als er regen wordt voorspeld voor mijn sesie in de buitenlucht?
Wanneer we een sessie in de buitenlucht gepland hebben dan hebben we de dagen vooraf contact over de weersvoorspellingen. Mochten die er heel slecht uit zien, dan verplaatsen we de sessie in overleg naar een ander moment.
Kan ik ook zelf de buitenlocatie voor een sessie kiezen?
Als jullie liever je eigen locatie kiezen dan kan dat bij uitzondering en in overleg. Afhankelijk van de reisafstand kan het zijn dat ik reisuren en -kosten reken.