Het mogen fotograferen van een bruiloft is voor mij het leukste dat er is. Hierin komt alles samen; het vastleggen van die bijzondere, emotionele en spontane momenten, met oog voor alle details waar jullie samen zo goed over hebben nagedacht. Ieder bruidspaar, en dus ook elke bruiloft, is uniek; groots en uitbundig of

klein en intiem. Dat is wat mijn werk zo speciaal en afwisselend maakt. Van elke bruiloft geniet ik met volle teugen.


Brochure


Wanneer jullie enthousiast zijn na het bekijken van mijn website stuur ik jullie graag mijn brochure toe, met daarin uitgebreide informatie over mijn werkwijze en het antwoord op de belangrijkste vragen. Vul daarvoor hier het contactformulier in.

Kennismaking


Hebben jullie mijn brochure bekeken? Dan plannen we een afspraak om samen koffie te drinken en elkaar beter te leren kennen. We nemen we jullie dag door, kijken naar wat jullie belangrijk vinden en ik laat jullie mijn trouwalbums zien. Na dit gesprek ontvangen jullie van mij een persoonlijke offerte met opdrachtbevestiging en als deze akkoord is staat jullie datum definitief in mijn agenda.

Loveshoot


Als jullie het fijn vinden om alvast te ervaren hoe zo'n trouwreportage voelt dan is het een goed idee een loveshoot te boeken. Zo kunnen jullie alvast wennen aan de camera en leren we elkaar nog wat beter kennen. En misschien wil je de foto's wel gebruiken voor de save-the-date of de uitnodiging.

Contactmomenten


In aanloop naar de grote dag ben ik natuurlijk altijd bereikbaar voor jullie vragen. Een aantal weken voor de bruiloft plannen we weer een afspraak om alle laatste details door te nemen. Denk bijvoorbeeld aan hoe jullie "first look" er uit gaat zien, welke groepsfoto's je wilt maken en eventuele bijzonderheden tijdens de ceremonie. Wanneer jullie in de regio trouwen kunnen we dit gesprek ook op de trouwlocatie doen.

De Bruiloft


En dan is het zo ver, jullie bruiloft! Ik ben er die dag om alle bijzondere, grote én kleine momenten te vangen. Die mooie glimlach, die ontroerde blikken, de emotionele speeches. Ik vertel jullie verhaal door mijn ogen. En dat alles doe ik zo onzichtbaar mogelijk, zodat ik jullie en jullie gasten op de meest pure manier kan vastleggen.

Trouwreportage


Binnen 48 uur na de bruiloft ontvangen jullie van mij een sneakpreview zodat je vol trots al wat beelden kunt delen. De volledige reportage ontvangen jullie circa 5 tot 6 weken na de bruiloft, in een gepersonaliseerde en beveiligde online gallery die je ook kunt delen met vrienden en familie.

Hierna ga ik voor jullie aan de slag met het ontwerpen van een prachtig trouwalbum.Pakket 1

- 8 uur fotografie
- Ci. 325 foto's in hoge resolutie
- Sneakpreview binnen 48 uur
- Gepersonaliseerde online gallery
- Luxe trouwalbum van 30x30 cm met linnen cover en 40 pag.
- Incl. reiskosten binnen een straal van 75 km

€ 1.925,-

Pakket 2

- 10 uur fotografie
- Ci. 400 foto's in hoge resolutie
- Sneakpreview binnen 48 uur
- Gepersonaliseerde online gallery
- Luxe trouwalbum van 30x30 cm met linnen cover en 42 pag.
- Incl. reiskosten binnen een straal van 75 km.

€ 2.175,-

Pakket 3

- 12 uur fotografie,
- Ci. 500 foto's in hoge resolutie
- Sneakpreview binnen 48 uur
- Gepersonaliseerde online gallery
- Luxe trouwalbum van 30x30cm met linnen cover en 44 pag.
- Bijpassende albumbox
- Incl. reiskosten binnen een straal van 75 km.

€ 2.395,-


Laurens & Brechje

1 / 3

"Op zo’n belangrijk moment van je leven wil je dat alles zo puur en echt mogelijk wordt vastgelegd. Dat is precies waar Anouk de beste in is. Je hebt eigenlijk niet eens in de gaten dat ze er is. Anouk heeft echt oog voor het moment. Alsof ze daar een voelspriet voor heeft. En extra ogen. De mooiste foto’s zijn de foto’s waarvan ik niet wist dat ze werden gemaakt. Daarnaast is Anouk een heel fijn mens om om je heen te hebben en ze heeft fantastische tips in de aanloop naar de grote dag en op de dag zelf."

1 / 3