Anouk van Helmond


Dit ben ik, Anouk; het gezicht achter Zuiver Fotografie.

En ja, mijn achternaam is hetzelfde als mijn woonplaats, lekker makkelijk te onthouden.

Ik word blij van goede cappuccino's, zaterdagen, stedentrips, verse bloemen,

een warm bad, goede podcasts en Netflix.

Fotografie is één van mijn grote liefdes, naast mijn man en zoontje. Zij die op vakantie nooit zeuren wanneer ik weer urenlang ergens ronddwaal met mijn camera en ze mijn lens vaker zien dan mijn gezicht. ;-)


Fotograferen maakt me gelukkig omdat het enerzijds mijn eigen creatieve uitlaatklep is, maar anderzijds omdat ik het enorm waardevol vind om bijzondere momenten vast te leggen. En dat hoeven niet altijd "grootse" momenten te zijn. Het bijzondere zit vaak juist in het alledaagse, de spontane momenten, de kleine dingen die je anders misschien zou vergeten.  Mag ik jouw verhaal vertellen door mijn ogen?


 


Hanneke & Niek

1 / 3

"Wij vonden Anouk zo'n fijne fotografe dat we haar bij alle drie onze kinderen gevraagd hebben voor een newborn shoot / gezinsshoot. Anouk is een hele lieve vrouw die meteen aansluiting vond bij onze kinderen en ze volgt tijdens de shoot, waardoor ze mooie spontane foto's maakt. Wij hebben alle keren genoten van de shoot en het voelt als luxe dat ze bij ons thuis kwam. Aanrader als je een mooie herinnering aan de newbornfase wilt!"

1 / 3